lauantai 9. helmikuuta 2013

Eroon kertakäyttö kamasta!

 Hello!
 
Sain eilen opinnot päätökseen ja näytöt suoritettua. Olo on kyllä kovasti helpottunut :) Nyt minulla on oikea ammatti! Olen kyllä jo aikaisemmin suorittanut lukion ja saanut lakinkin ja myös yrittäjän ammattitutkinto löytyy takataskusta. Nyt sain haaveeni ja intohimoni, ammatin ruoan parissa, sillä valmistuin nimittäin suurtalouskokin ammattiin.
 
Asiasta asiaan, olen koko päivän siivonnut ja tyhjentänyt kaappejani ihanan siskoni kanssa. Siis kuinka paljon tavaraa voi yhdellä ihmisellä olla?! Olen nyt tyhjentänyt noin neljä kaappia ja tavaraa on kolme jätesäkkiä kirpparille, yksi kierrätykseen, yksi säilytettäväksi ja yksi roskiin. Ja monta kaappia ja laatikkoa vielä koluamatta, unohtamatta varastoa. Voi huokaus. Inspiraatiota sain Puhdistus- blogista ja Hetkiä- blogin Katriinalta.
 
Puolessa välissä urakkaa päätimme lähteä ulos vähän tuulettumaan ja hakemaan tiskirättejä kaupasta. Mieleeni tulikin, että lähtisimme Katriinan kirpparille hakemaan jotain kestävämpää vaihtoehtoa. Ja kyllähän sieltä sellaisia löytyi :)
 
 
Hintaa räteille tuli 6,90 € kappaleelta, ei mielestäni paha hinta tuotteelle joka kestää ja pysyy hyvänä pitkään. Samalla varasin pöydän kirpparille ja ensi viikolla kärräänkin sinne paaaaljon vaatteita, kenkiä, laukkuja yms. Toivottavasti kauppa käy! Jos jotakin kiinostaa, niin tavaroitani löytää siis Jyväskylästä Katriinan kirpputorilta pöydästä 38 :) 
 
Sain myös varastona toimineen saunan tyhjennettyä ja pestyä. Äsken kävimme saunaa rakastavan koirani kanssa ottamassa löylyt, lähdenkin tästä nauttimaan vichyä ja iltapalaa, mukavaa iltaa kaikille!
 
Rakkaudella Lola
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta mua ja jätä kommentti!