sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Hullu viikko

Aivan jäätävä viikko takana... Alku viikosta oli paljon sovittuja tapaamisia, kirppari kamojen setvimistä ja lajittelua (ja se jatkuu vielä, varastoon en ole vielä edes päässyt!) ja töitä.
 Menin kahtena aamuna töihin 5.30 aamulla, otti kyllä koville :D Harvemmin olen niin aikaisin töissä, mutta oli kyllä kivaa vaihtelua tavallisiin hommiin! Unet vaan jäivät hieman minimiin ja koko viikonlopun olenkin ollut ihan zombi.
 
 
 
Perjantaina pääsin ihanan ystävän kanssa ravintolaan syömään, oli kyllä mukavaa! Sain hänelta lahjaksi aivan ihanan mukin, mikä olisi parempi lahja astia addiktille :)
 
Siskon kanssa metsässä.
 
 
 
Lauantaina ajelimme siskoni Janinan kanssa Kuopioon. Veimme Leian trimmattavaksi kasvattajalle, sillä tänään oli Leian eka näyttely. Trimmi kesti monta tuntia ja vaikka olen ahkerasti yrittänyt harjata, niin löytyi puudelista hurjia takkuja. Kävimme myös näyttely treeneissä ja epätoivo hieman iski, sillä Leia veti siellä rodeota :D Kotiin lähtiessä ajelimme vielä Matkuksen Ikean ja kauppojen kautta. Ikeaan ihan vain lihapullien takia :DD Kauppakeskus oli kyllä pettymys, vain muutamia kauppoja joita ei Jyväskylässä ole.
 
 
 
 
Tänään olikin sitten Leian suuri päivä, ensimmäinen näyttely. Hyvin se meni, arvostelu oli hyvä, jatkoon ei päästy. Itse olin yllättynyt siitä, kuinka rauhallinen Leia oli. Yleensä se sekoaa toisista koirista...
 
Onko muilla kokemuksia näyttelyistä?
 
Mukavaa sunnuntai iltaa kaikille!
 
Rakkaudella Lola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta mua ja jätä kommentti!