perjantai 18. syyskuuta 2015

Hommat etenee

Muutama viikko on menny kyllä taas ihan hujauksessa. Iltaisin sitä vaan sammahtaa unille samaan aikaan Jimin kanssa, kun väsyttää niin kauheasti. Mutta, remontti alkaa olla loppuja siivouksia vaille valmis! Tänään tehdään kosteusmittaus ja sen jälkeen aloitetaan stailaus myyntiä varten. Josko sitä ensiviikolla jo saataisiin asunto myyntiin.

Kroppa-projektikin etenee ihan omalla painollaan. Liikuntaa en kyllä ole juurikaan jaksanut harrastaa, kun kaikki energia on mennyt töihin ja remonttiin. Se kyllä harmittaa tosi paljon, mutta toivotaan, että kohta helpottaa.

Ja sitten vikaan mieltäpainavaan juttuun, nimittäin Jimin synttäreihin. En ehkä pysty niitä järkkäämään. Tai siis pystyisin, mutta missä? Meidän kotona ei voi ja meidän väliaikainen majailu paikka on muuttolaatikoiden ja jätesäkkien valtaama. Uuteen kotiin päästään vasta piiiitkän ajan päästä... No, ei auta.

Tässäpä tämmöinen pikainen valitusvirsi. Kivaa viikonloppua kaikille!

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mietittiin sitä, mutta 20€ /lapsi on aika suolanen hinta ja lapsia ei olis kuitenkaan kovin montaa.

   Poista
 2. paikallisen srk:n tilat! :) ei välttämättä maksa edes

  VastaaPoista
 3. Mummola/ vastaava? Sukulaiset? :) Jos hyvä sää niin ulkona? Jos löytyy joku paviljonkiteltta tms...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mummolassa me asustellaan nyt :D Ja muita sukulaisia täällä päin ei asu. Mietin kyllä tota ulko hommaa, vaikka puistossa :)

   Poista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!