maanantai 17. elokuuta 2015

Miten meenee

Kesällä ei oo tullut paljon konetta availtua, on ollut vähän kaikenlaista. Mutta nyt on syksy (mun lemppari vuodenaika) ja aikaa nauttia pimenevistä illoista koneen äärellä.

Ensinnäkin, oon ollut töissä. Jimi on viettänyt aikaa mummilassa, Karstulassa ja isin kanssa, mutta myös kotona. Ollaan yhdessä ulkoiltu, leikitty kavereiden kanssa ja syöty paljon mansikoita.


 Toiseksi, se herra joka vei mun sydämmen, ei sittenkään ollut se oikea. Oon ollut vähän surullinen tästä, mutta elämä jatkuu. Jotkut ihmiset vaan kolahtaa ja jää mieleen, mutta todellisuus voi olla toinen. Onneksi mulla ei ole mikään kiire mihinkään ja tän kesän aikana oon tutustunut niin moniin huippuihin tyyppeihin, että en voi olla kuin iloinen!


Kolmanneksi, mun salainen projekti vie aika paljon aikaa, varsinkin iltaisin. Välillä oon päivän jälkeen niin väsynyt, että nukahdan samaan aikaan Jimin kanssa... Joko arvaatte mikä tämä projekti on? Vielä hetki, niin voin paljastaa, että mitä ihmettä on huhtikuusta asti touhuttu.


KYLLÄ, meillä retkottaa patteri lattialla, kun JOKU uhmatuhma päätti kiivetä sen päälle... ja mulla ei ole välineitä sen kiinnittämiseen.

Niin ja neljänneksi, mun kone lagaa. Koko ajan joku järjestelmä kaatuu tai netti ei vaan toimi. Järkihän tässä lähtee.

Instaa on tullut päivitettyä pitkin kesää ja sieltä meidän kuulumisia näkeekin vähän useammin, meidät löytää sieltä nimimerkillä @bigmamaslaura. Tän postauksen kuvat otettiin yhtenä päivänä, kun kummityttöni ja paras ystäväni olivat kylässä. Oli muuten hyviä noi Vaasan mini porkkanakakut, tosi kätevä vierasvara pakkasessa.
 Mukavaa viikon aloitusta kaikille! Mulla alkoi just kolmen päivän vapaat, me taidetaan päikkäreiden jälkeen lähteä metsään kävelylle ja pyöräilemään. Ensi viikolla onkin sitten lomaa!

4 kommenttia:

  1. Nam nam voin vieläkim maistaa herkkukakut mmmmmm ♥

    VastaaPoista
  2. Jimi on aivan yyber söpö pikkuherranen ♥ ja sinä ihan tajuttoman kaunis ja ihana äiti, en kyllä toista ole tavannu:)

    VastaaPoista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!