maanantai 17. elokuuta 2015

#kaksplusbloggaattampereella

Viime viikonloppuna olikin tän kesän kruunaus, nimittäin Kaksplussan bloggaajien tapaaminen Tampereella. Olin odottanu tätä miittiä jo hetken, sillä aiemmpiin tapaamisiin en ollut päässyt.


Me kokoonnuttiin Holiday Club Tampereen kylpylässä, joka on aivan ihana paikka. Oon ollut siellä aiemminkin, kun opiskelin yrittäjäksi ja tykkäsin silloinkin.
 Kohoteltiin maljoja ja nautittiin pikku naposteltavista ja vähän tutustuttiin. Sitten alkoikin ohjelma, Tampereen Baby Stylen Elina ja Niina tulivat esittelemään heillä myynnissä olevia tuotteita. Rakastuin aivan totaalisesti Done by Deerin tuotteisiin! Erityisesti mulle jäi mieleen kaikki ihanat astiat ja iso seepra. Saimme myös pienen pussin mukaamme ja siellä oli ihana Done by Deerin pikku seepra ja Sophie la giraffen tuotteita, kiitos vielä!


Tuo seeprahan sopii meille aivan loistavasti - varsinkin mun sänkyyn!

Sen jälkeen tutustiin valokuvaamiseen Visual Raman Raisa Taurinkan opastuksella. Mä oon aina kuvannu automaatilla, mutta nyt vihdoinkin opin kuvamaan manuaalilla! Oli kyllä todella kiva opastus ja sainkin tästä ihan uutta puhtia kuvaamiseen.

Mun hienoja harjoitus kuvia..

Pääsimme vielä privaatille kierrokselle Holiday Club Tampereen Klubikeittiöön, mikä oli ihan mielettömän hieno! Tämän jälkeen lähdettiin pienellä porukalla syömään ja istumaan iltaa. Vielä yöllä nautittiin pizzat hotellin ravintolassa ja saatettiin sitä kaupungillakin pyörähtää...





Kiitos ihanasta päivästä kaikille ihanille naisille! Oli huippua ja tavataan vielä! Ja iso kiitos meidän järjestäjille Paprikalle ja Eveliinalle, sekä kaikille yhteistyökumppaneille.


Ja keitäs meitä oli:



6 kommenttia:

  1. Olipas kiva nähdä, toivottavasti tavataan taas pian! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli!! Mä vähän tässä jo suunnitelin, että jos yrittäis järkätä tännekkin päin tapahtumaa ;)

      Poista
  2. Ihana pöllö nököttää sängyllä! Oli kiva tavata ja jutella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on mun uus ystävä :D oli kyllä kiva tavata, toivottavasti tavataan uudestaankin!

      Poista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!