maanantai 9. helmikuuta 2015

Sunday morning

Tiiättekö sellasia ihanan rauhallisia aamuja, kun mihinkään ei oo kiire ja on nukkunut yön hyvin? Mulla oli tänään sellanen aamu, takana jumalaiset 11 tunnin unet, huippu fiilis. Välillä tuntuu, että en oo nukkunut ikuisuuksiin kovinkaan hyvin, mutta joskus sitä yllättää ihan itsensäkkin! Ja Jimi yllättää äidin! Vaikka jos ihan rehellisiä ollaan, niin harvemmin täällä enää öisin heräillään, ei oikeastaan koskaan ilman mitään sairautta esimerkiksi.
 

 
Hörpittiin aamumaidot ja pötköteltiin sängyssä vierekkäin piirettyjä katsellen. Keitin kanamunia ja katoin pöytään jotain muuta kuin kaurapuuroa. Syötiin rauhassa ja kauan. Leikittiin legoilla ja katseltiin autoja ikkunasta. Pientä arjen luksusta.
 

 
On ollut jotenkin tosi kiva viikonloppu. Perjantaina siivottiin ja meillä kävi vieraita. Eilen nukuttiin Super pitkät päikkärit ja saunottiin. Jotenkin oon saanut paljon asioita aikaseks, pyykkikorikin on tyhjä! Ehkä se on tuo ihana aurinko, joka virkistää niin paljon?
Huomenna olis tarkoitus käydä passikuvissa, jos vain ehditään. Ja kaikkea muutakin mukavaa hommaa on tiedossa. Me lähdetään nimittäin piakkoin matkalle! Mutta kerron reissusta myöhemmin lisää. Oikein ihanaa viikon aloitusta!

2 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalle viikonlopulle. Sitä oppii nauttimaan erilaisista asioista kun on äiti, itse tajusin vasta äitiyden myötä kuinka pöljä sitä onkaan ollut, ihana oivaltaa arkisien ennen niin tavallisten juttujen olevan välillä silkkaa luksusta, niinkuin pitkät unet. Mukavaa reissun odotusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Reissuun lasketaan jo päiviä :)

   Ihan totta, ennen sitä nukku ihan miten sattuu ja elämä oli muutenkin sekavaa. Nykyään on jotenkin paljon enemmän aikaa, esimerkiksi siivoomiselle ;) Ja tavallaan aikaa on kuitenkin vähän :D Ihanaa viikon aloitusta sinne!

   Poista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!