keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Hiihtolomalla

Jimillä on päiväkodista hiihtoloma, niin kuin monilla muillakin täällä meillä päin. Mulle sattui juuri sopivasti kolmen päivän vapaat ja maanantaiksi sovittiin treffit Katriinan ja Nean, sekä Mirkan ja Pepin kanssa. Mentiin porukalla Mäki-Matin perhepuistoon. Mukaan pakattin myös eväitä ja mä intouduin edellisenä iltana jopa leipomaan.


 
 
Tuo puisto on kyllä niin ihana paikka. Siellä on todella monipuolinen tarjonta, paljon tilaa leikkiä ja puiston leluja saa lainata. Nyt me hurruuteltiin potkukelkoilla ja kesällä siellä on mahdollista ajella polkuautoilla. Me ollaan käyty siellä muutaman kerran muskarissa ja aivan liian harvoin leikkimässä, sillä maanantainakin saatiin kulutettua aikaa ulkoillen 3 tuntia. Suosittelen kyllä käymään jos on mahdollista!
 
Ihanan aamun puistossa kruunasi tietty hyvä seura ja aivan tajuttoman upea keli. Aurinko paistoi ja loskasta ei ollut tietoakaan, toisin kuin tänään. Tälläset päivät on omiaan nostatamaan fiilistä, loppu päivän oli iloinen mieli. Jimbokin veteli ulkoilun jälkeen parin tunnin päikkärit ja lähti sitten isälleen leikkimään. Mää kulutin aikani siivoten ja kävin ottamassa ripsipidennykset. Kerrassaan mukava maanatai!


 


 
 Tänään alkaakin sitten viiden päivän iltavuorot. Oikein kivoja lomia kaikille joilla se on vielä edessä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta mua ja jätä kommentti!