maanantai 1. syyskuuta 2014

Kurkistus tuleviin synttäreihin

Jep, syyskuu. Vuosi sitten elämä mullistui lopullisesti, kun 23.9 Jimi syntyi. Alun väsymyksessä ja tunteiden myllerryksessä monesti mietin, että selviänköhän tästä hengissä (kun oli vaan niin hiton väsynyt)? En edes muista mitä silloin on tapahtunut, muuta kun vähän suuremmat jutut. No hengissähän tässä vielä ollaan ja vauvavuosi vetelee viimeisiään! Vajaan kuukauden päästä täällä juhlitaan ihan ekoja synttäreitä! Mutta väsynyt oon kyllä vieläkin, haha.
 
Oon salaisesti suunnitellut synttäreitä jo hyvän tovin. Bongasin Iinan blogista jutun heidän tyttöjen synttäreiden koristeluista ja suuntasin itsekkin Juhla Centerin sivuille katsomaan tarjontaa. Meidän lapsilla on ikäeroa vain yksi päivä, joten innolla luen muutenkin kaikki Iinan postaukset ja tämä vinkki tuli juuri oikeaan saumaan! Kipeänä ollessani sain vihdoin näpyteltyä tilauksen ja tänään hain paketin postista. Ja tällaista sieltä sitten tuli:









 
Vielä puuttuu koristeita ja pari oleellista juttua, eli shoppailua on tiedossa! Ja tarjoilutkin täytyy koeajaa ;) Mitäs tykkäätte?
Rakkaudella Lola
 
 
 
 

8 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttää! Just julkasin itekkin postauksen eilisistä synttäreistä. Käyhän vilkasemassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ehdin jo kattoo ja mielessäni manailin, että olin liian väsyny lähtemään mihinkään. Oli ihanan näköstä!

      Poista
  2. Niin se aika vaan kuluu :) Ja kertakaikkisen erinomainen syntymäpäivä tuo 23.9- syyspäivän tasaus ;) 5- vuotiaan synttäreissä tosin jo alkaa olemaan haastetta. Vielä ei kaverisynttärit ehkä ole ihan ajankohtaiset mut ehkä jo vuoden, viimeistään kahden vuoden päästä ku poika on jo peruskoulussa, kääk :D Mut muistan kyllä sen tunteen ku ajattelin että miten ihmeessä olen selvinnyt The Vauvavuodesta! Kaikki ne pienen mahakivut, itkut ja yösyötöt jne... sitä huomaa että itsestä löytyy voimia ja vahvuutta vaikka kuinka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syyspäiväntasaus, mystinen päivä kun kanamunatkin pysyy pystyssä :D

      5-vuotiaalla voi ollakkin jo vähän toiveita kemujen suhteen, meillä päästään vielä niiiin helpolla! Ja aika menee kyllä nopeesti, kohtahan teillä tosiaan mennään jo kouluun! Pari vuotta ei oo enään aika eikä mikään.

      Vauvavuosi on ollut kyllä rankka, ihan näiden henkilökohtaisten haasteidenkin takia. Onneksi kaikki on kuitenkin aina järjestynyt, tavalla tai toisella.

      Poista
  3. Oi, ihania juttuja! Mäkin suunnittelin ensin tuota pöllöteemaa, mutta viime metreillä vaihdoin sen polkadotsiin ja siihen chevron kuvioon :) Meille tuli muuten just samanlaisia pillejä samassa värissä, tilasin kaks pakettia niin toinen oli se pinkki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi pillit oli niin ihania! Oisin halunnu keltasetkin... ihan hullaannuin tuolla kaupassa, mutta kun tilauksen loppusumma alko olemaan satasen luokkaa, niin tulin järkiini :D Vielä pitäs lautaset, lusikat ja jotain muuta kivaa löytää :)

      Poista
  4. Ja mä myös oottelen aina sun postauksia :)

    VastaaPoista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!