tiistai 22. heinäkuuta 2014

Haipakkaa

Vitsit, en tiiä mistä alottaisin! On ollu aikamoista haipakkaa viime viikkoina. Ekaks Jimi oli kipeänä (korvatulehdus), samalla oon ollu töissä, ollaan vietetty aikaa mökillä, siivottu kaappeja kirppistä varten, ale shoppailtu ja Jimi ehti tekemään isänsä kanssa pienen kesälomareissun mummolaan.
 
 
Musta tuntuu, nyt siltä, että on liian monta rautaa tulessa ja olis hyvä hengähtää. Mulla nimittäin on kaiken ohella omassa elämässäni käynnissä suursiivous, urheilu puuhia, treffit netflixin kanssa ja miljoona tuntia univelkaa. Onneksi Herra M oli Jimin kanssa reisussa viisi päivää (ihan liian pitkä aika!!!) ja mä sain ladata akkujani. Huvittavaa näin jälkikäteen, tein kovasti suunnitelmia, mutta loppujen lopuksi kävin töissä, nukuin, katselin leffoja ja yhtenä iltana lähdin vähän rimpsalle ja nukuin seuraavan päivän :D Hyvästit siis ajatuksille siivouksesta, kaapien järjestämisestä, varastaon purkamisesta, yms yms... Lisäksi mulla oli niin kauhea ikävä Jimiä, että en edes halunnut tehdä mitään, vaan lähinnä mökötin kotona.
 
Mökillä oli kiva mopo!
 
Nyt pikkumies on taas kotona ilostuttamassa mun päiviä. Valitettavasti korvatulehdus ei olekkaan vielä helpottanut ja tänään saatiin taas uusi antibiootti. Jospa se nyt tällä! Tänään otin myös itseäni niskasta kiinni ja aloin hommiin; koti on siivottu ja pääsen unille puhtaisiin lakanoihin. Huomenna olis tarkoitus aloittaa inventaario noihin meidän kaappeihin ja luopua kaikesta turhasta, osa tavaroista lähtee blogikirppikselle, osan lahjoitan ensi- ja turvakodille (näin ainakin suunnittelin, pitää ottaa vielä selvää tästä) ja osa menee roskiin. Luvassa myöskin auringosta nauttimista ja uimista :)
 
 
Ihanaa iltaa kaikille! Yritän kuvailla vähän kamppeita mitä meidän pöydästä löytyy blogikirppiksellä!
Rakkaudella Lola
 
Tälläinen oli eräänä yönä maisema mökin terassilla, kaunista!


10 kommenttia:

  1. Voi, että kun Jimi näyttää jo niin isolta pojalta! :) Ei uskois, että tytöillä ja Jimillä on vaan päivä ikäeroa. Minkä kokonen Jimi on nyt? Vai huijaakohan nää kuvat vaan :) Ihana Jimi <3

    VastaaPoista
  2. Ja siis varsinki tässä oikeen puolimmaisessa mopokuvassa, näyttää niin isolle pojalle jo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viimeksi mitattiin melkein 9 kuukautisena ja sillon oli pituutta 75 cm ja painoa melkein 10 kiloa :) Kyllä mustakin Jimi tuntuu jo niin isolta pojalta :') Vastahan mulla oli pikkuinen vauva ja nyt jo kohta kävellään! Minkä kokosia teillä nyt ollaan? Aattele, kohta saadaan juhlia ♥

      Poista
    2. Meillä on viikon päästä 10kk neuvola, mutta Alina oli viimeks jtn 72,5 ja 9,3kg..Allu oli sillon vähä reilu 9kk, Vilmaa ei ookkaan nyt mitattu ku viimeks kesäkuussa mutta on Vilma pienempi kuin Alina.. Mutta on Vilma jo yli 70cm ja kun kotona punnittin ennen turvaistuinten hankintaa, niin oli 8,7kg :)

      Poista
    3. Höh, miks meillä ei oo 10 kk neuvolaa!! Määkin haluun!

      Poista
  3. Voi pientä. Korvatulehduskierre on niin inhottava! Toivottavasti paranee pian. Satumaisen kaunis kuva tuo viimeinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toivotaan! Seuraavasta saadaan lähete korvalääkärille :/

      Eikö ookkin! Oli kyllä niin kaunis yö :)

      Poista
  4. Voi Jimi <3 meillä on ikävä teitä ! Kiva lukea kuulumisia, nähään pian !!

    VastaaPoista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!