keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Kiva päivä

Mulla oli eilen kiva päivä, Jimillä ei... Jimiä on alkanut ärsyttämään kaikki. Tai lähes kaikki. Liikkeelle pitäis päästä, mutta kun ei osaa. Istumaan pitäis päästä, mutta sitäkään ei osaa ja äiti ei voi koko päivää istua töröttää lapsi sylissä. Lattialla viihdytään hetki ja sitten alkaa kitinä. Koko ajan pitäis viihdyttää, hohohoo. Meidän kämppä näyttää ihan kamalalta, kun kotoillessa ei ole mitenkään hyvä. Ja kotona muutenkin tulee oltua aika vähän, sillä musta tuntuu, että seinät kaatuu päälle jos ei oo mitään puuhaa. Siispä eilenkin oltiin liikkeellä ja itseasiassa myös maanantaina. Mihin mun aina niin iloinen vauvani on kadonnut?

Meidän eka pääsiäiskoriste!
 
 
Maanantaina lähdettiin "varkkiin" eli Jyskän varastomyymälään, ostettiin rairuohon (onko se sen nimi??) siemeniä ja meidän eka pääsiäskoriste! Sen jälkeen käveltiin Haukkuvaaraan auttamaan mun äitiä Leian treenaamisessa ja vetonarujen väsäämisessä. Tän jälkeen kävin ostamassa vielä vähän maalia ja tutkailemassa laminaatteja. Lattian vaihtoa tässä suunnittelen ja yksi DIY-projekti nyt päällä. Sitten lähdettiin näyttämään laminaattia vielä mun porukoille ja hups, olikin jo ilta. Illalla vielä vähän maalailin ja istuttelin niitä rai-rai-ruohoja.

 
 
Tiistai aamuna oli niin hyvä fiilis! Ulkona oli ihan mieletön keli ja meillä oli treffit sovittuna Essin ja Milan kanssa. Vedettiin aamupalat naamariin, äiti piirteli itelleen silmät ja sitten mentiin. Kyläiltiin hetki ja lähdettiin kävellen kaupunkiin. Oi, se keli oli mitä ihanin siihen tarkoitukseen!
 Tarkoitus oli mennä lounastamaan ja meidän seuraan saapui myös Katriina. Oli kiva olla porukalla! Jimi oli vähän erimieltä ja kitisi koko syömisen ajan, mutta ihana Katriina viihdytti välillä poikaa, jotta minäkin sain syödä kahdella kädellä :D Köpöteltiin takaisin autolle, joka oli Essin pihassa. Vein Jimbon isänsä luokse ja karautin kotiin nauttimaan omasta ajastani. Nukuin hetken, maalailin ja kävin kaupassa. Ja hups, taas olikin ilta! Näin nää mun päivät vaan menee, puuhastellen :)

NAM NAM, Revolutionin hamppari!
 
 
Tänään vähän kyläillään, lenkkeillään ja illalla meen ekaa kertaa ikinä testaamaan kahvakuulajumppaa. Jimi tossa lattialla jo hermoo, joten pakko lähtee viihdyttään. Kivaa päivää kaikille!
Rakkaudella Lola


4 kommenttia:

  1. Tsemppiä!<3 Täällä kans pikku sankari ei oo välissä niin missään tyytyväinen, sylissäkin tahtoo kitistä. Siihen on kyllä sitten vastapainoks niitä päiviä että on niin maan hyvällä tuulella ja vauhtia riittää :) On nuo pikkukaverit semmosia<3 Nauratti muuten kun luin että olit jotensakki kaverin vauvajuhlissa kertonu omasta raskaudesta vai miten, ittellä just sama homma! Huvittaa aivan kun löytää niin paljon yhteneviä juttuja :)

    Syyäänkö teillä muuten vielä lihaa? Me alotettiin nyt kaurapuuro, liha saa vielä tovin oottaa.

    Pitää kirjottaa myös että tosi mukavan kuulosia päiviä teillä, se ulkopäivä-postaus kuulosti varsinkin kadehdittavan punaposkiselta ja vauhikkaalta :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja tsempit takasin <3 Onneks tää on vaan vaihe ja sen jälkeen seuraa uusia kivoja vaiheita :D

    Joo, kaverin vauvakutsuilla tajusin olevani raskaana. Olin ihan shokissa asiasta. Mutta koko maailman ihanin juttu silti <3

    Meillä ei oo vielä alotettu lihan syömistä, sillä Jimillä on ollu rokotusten jälkeen maha kipeenä :( En oo halunnu rasittaa toisen mahaa entisestään. Ja pitäis alkaa totuttamaan tavalliseen korvikkeeseen. Nyt ollaan syöty sellasta nutrilon omneoo, kun muista tulee maha kipeeks. Puuroa meillä menee joka aamu ja ilta! Kovasti Jimi kyllä siitä tykkää :)

    Se ulkoilu päivä oli kyllä huippu! Lenkille lähdettiin, mutta tulikin paljon muuta sisältöä ja oli ihan tosi kivaa! Harvemmin kuitenkaan tollasia päiviä tulee... Valitettavasti :/ Ulkoillaan kyllä viikoittain 5-10 tuntia :) Oon ite niin hösö, että en jaksa paljoo kotona olla, aina pitää olla puuhaa ;)

    VastaaPoista
  3. Samanmoinen hösö täällä ;) Hauskaa olla menokelkassa vaikka sitten väliin on kiva hengailla kotonaki :)

    Meillä kans pojalla on ollu rokotusten jälkeen maha kipee, kuumettakin käväs mutta meni onneks ohi nopeesti. Pari itkukohtausta johon ei meinaa mikään auttaa. Toivotaan että helpottaa pojilla nopsaan! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään käytiin neuvolassa, kun on niin kauan kestäny nuo mahavaivat ja itseasiassa jo ihan syntymästä asti. Epäilivät maitoallegiaa :/ Toivottavasti ei olis sitä!

      Toivottavasti teidän massu vaivat loppuu nopskaan, ei oo yhtään kivaa se!

      Poista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!