maanantai 10. maaliskuuta 2014

Kievari Rantapirtti

Eiliset kymmitytsyn synttärit pidettiin siis Kievari Rantapirtillä ja itse tykästyin paikkaan kovasti! Ihana tunnelma, ihanaa ruokaa, hyvä palvelu  = hyvä fiilis.
 

 
 
Tässäpä Rantapirtin kotisivuilta lainattua:
 
Kievari Rantapirtti sijaitsee luonnonkauniissa maalaisympäristössä Koskenpäällä, Salosveden rannalla. Rantapirtti on suosittu juhlien ja erilaisten tilaisuuksien pitopaikka. Kesäisin janoisia palvelevat terassi ja olutbaari Olvila. Meillä voit majoittua huoneissa, mökeissä tai leirintäalueella. Aktiviteetteja ja ryhmätoimintaa löytyy kallioseikkailusta ja vaijeriradasta kirkkovenesoutuun. Safareihin voi osallistua kanooteilla, koira- tai hevosvaljakoilla, mönkijällä tai moottorikelkalla. Rallitunnelmaan pääsee huippuajajan kyydissä. Monipuoliset kalavedet ja patikointireitit ovat aivan lähelläsi.Palvelumme räätälöidään aina toiveittesi mukaan.
 

Suosittelen ehdottomasti käymään! Paljon mahdollisuusksia ulkoiluun niin kesällä kuin talvellakin, ihana miljöö, majoitusmahdollisuudet ja hyvä ruoka. Mitäpä sitä muuta voisi vaikkapa lomalta toivoa ;) Rantapirtillä on myös järjestetty tapahtumia, kuten viime kesänä ollut Koskenpää unblugged. Se on muuten uudestaan ensi kesänäkin, minä ja Jimi ainakin menään! Ja sijaintikaan ei oo ongelma, vain puolen tunnin päässä Himokselta.
 
 
 
Kievari Rantapirtti
Petäjävedentie 488, 42440 Koskenpää
Puh. (014) 767 115 / 767 116
Fax (014) 767 118
 
Rakkaudella Lola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta mua ja jätä kommentti!