perjantai 21. helmikuuta 2014

Taas menossa !

Myö ollaan taas liikkeellä, karautettiin eilen Karstulaan katsomaan Jimin mummia. Tänne on niin leppoista tulla, kun matka ei ole kuitenkaan pitkä, vain 100 kilometriä.
 Haluaisin kovasti lähteä Jimin kanssa mun omaankin mummolaan ja iskän luo, mutta sinne onkin matkaa jo yli 300 kilsaa, joten ihan pariksi päiväksi ei kannata lähteä. Plus tuo matka vauvan kanssa yksin körötellessä olisi aika puuduttava... Ja autoon ei muita mahdu :D Renault clio, lapsiperheen unelma pirssi! Ei vaan, oon onnellinen, että mulla edes on auto. Ja taas meni juttu ihan sivuraiteille :D
 
 
Tosiaan, tänne tultiin ja muutama päivä hengaillaan. Jimi (valitettavasti) nukkui autossa matkalla ja tänä aamuna oli taas silmät kirkkaina siinä aamu viiden aikaan.
 Olin ollu jo optimistinen, kun toissa yönä herättiin vain kerran (!!!!!) ja nukuttiin aamu seiskaan. Yritän nyt alkaa vähän rajoittamaan päikkäreitä, sillä olis ihan jees, jos unet olisivat yhtäjaksoiset ja kestäisivät vähintään kaheksaan aamulla. Kokemuksia anyone? Katkerana (haha) oon lueskellu toisten mammojen blogeista, että meillä nukutaan 12 tuntia ja ei herätä kertakaan ja aamulla noustaan siinä ysin aikaan, yhy yhy. Meillä herätään viideltä, syödään nyt noin 2 kertaa yössä ja noustaan (minä puolikuolleena zombina) sängystä viimeistään seiskalta... Ja unta Jimillä ei tule yössä kyllä mitään 12 tuntia :D Mutta optimisti kun olen, niin toivotaan parempia unia meille!
 
 
 
Täällä ollaan ulkoiltu, leikitty mummin kanssa, syöty (herkuteltu, iiiik) ja pyöritty ympäri lattioita. Huomenna autellaan mummoa siivoushommissa, kokkaillaan (Herra M teki tänään ihanaa karjalanpaistia), käydään ulkoilemassa ja toivotaan lottovoittoa (ja niitä unia)!
 
 
 
Ihanaista viikonloppua <3
Rakkaudella Lola

6 kommenttia:

  1. Ihanalta kuulostaa mummola-viikonloppu :)
    Meillä neiti päätti kahden ja puolen kuukauden iässä ruveta nukkumaan yöt ilman väliherätyksiä, eli siis todella helpolla pääsin :) Nykyisin menee illalla nukkuun kymmeneltä ja herää aamulla ysiltä ja päivällä kiskoo pari tuntia päikkäreitä..
    Mutta mulla on tossa tuttavapiirissä myös noita "uniongelmaisia" ja monelle on neuvolantäti sanonu että pistää nukkuun muualle kun makkariin (jos ei oo toista huonetta niin pariks päiväks vaikka olkkariin), koska saattaa olla että vauva vaan havahtuu hereille ja kun näkee äitin niin herääkin kunnolla. Yks kaveri oli saanut tällä keinolla aamuherätystä siirrettyä viidestä seiskaan ja nyt nyytti kuorsaa taas tyytyväisenä makkarissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsit oot kyllä onnekas! Minkä ikäinen neiti sulla nyt on?

      Hei kiitti tosi paljon vinkistä! Täytyy kotiin palatessa laittaa heti testiin :) Meillä on olkkarissa sellanen sohvasänky, taidan kömpiä sinne nukkumaan! Ens viikolla on neuvola ja ajattelin kysellä siellä unikoulu hommia. Nimittäin aamu viiden herääminen ei kyllä ole nälkään heräämistä - Jimi vaan naureskelee ja höpöttelee sängyssään :D

      Poista
    2. Meiän neiti täytti jo tammikuun 19. päivä vuoden, että se on jo "vanha" :D Täytys vissiin kohta laittaa uus vauva tilaukseen (ja muistaa tälläkin kertaa laittaa siihen tilauslomakkeeseen rasti kiltin ja hyväunisen kohdalle).. ;)
      Ja kantsii niiden neuvolan tätskien kanssa jutella, usein niillä on ihan fiksujakin neuvoja..

      Poista
    3. Täytyy ottaa puheeksi!

      Meilläkin oli tilauksessa, kiltti Jimi kyllä on! Unet ei vaan onnannu :D
      Vauvat kasvaa kyllä niin nopeesti, tänään tuli 5 kk täyteen ja ihmettelen, että mihin se aika on oikein menny?

      Poista
  2. mä näin siis oikein,vaunut oven pielessä! hitsi kun on iltavuorot nyt viikonloppuna... :/ olis ollu kiva nähdä pikkuherra <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis kyllä kiva nähdä <3 Huomenna palaamme taas kotiin, ainakin näillä näkymin!

      Poista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!