lauantai 18. tammikuuta 2014

Pirskatin pakkanen

Pakkanen vesittää mun suunnitelmat... Onneksi se ei ole vielä ollut Jimin päiväunien aikaan yli -15! Hermothan tässä menis meiltä molemmilta, jos ei ulos pääsis unille.
 
Mun tukka ja iho menee ihan sekasin aina pakkasella. Kun lukemat nousee yli -10, niin oon ihan sen näkönen, että on tullu haarukalla sorkittua pistorasioita. Karvat sojottaa joka suuntaan... Olisko suosituksia hyvään hiuksiin jätettävään hoitoaineeseen? Paras mitä oon kokeillu tähän mennessä, oli Paul Mitchellin Awapuhi moisture mist. Ja kaikki muutkin Paulin tuotteet on ihan huippuja, mutta tällä hetkellä hieman liian arvokkaita mun kukkarolle.
 
Mutta mitä ihoon tulee, niin oon löytäny aivan huiput tuotteet (vuosien testaamisen jälkeen) ja haluun jakaa ne teille! Siis, mun iho on tosi kuiva ja ihoan rasvaamista (paitsi naaman :D). Oon kokeillu tuotteita ihan perus kaupan, apteekin ja kallimpien sarjojen ja täytyy kyllä sanoa, että kallein ei oo aina se parhain!

 
Nivean klassikko on ihan paras! Tätä sudin naamaani ja käsiin kovilla pakkasilla, ihan huippu tuote! Ja viikoittain tulee käytettyä ympäri vuoden. Hinta ei todellakaan ole paha (pikku puteli muutamia euroja) ja on erittäin riittoistaa. Löysinpä tästä klassikosta jutunkin, lue se tästä.
 
Tämä toinen nivean puteli on mun vakkari naamarasva. Testaan välillä muita, mutta tähän aina palaan. Täydellinen koostumus meikäläiselle, sopii kesät ja talvet!
 
 
Tämä Lumenen rasva löytyi tänä talvena ja rakastuin! Inhoan kropan rasvaamista ja varsinkin sen jälkeistä oloa, kun ei voi pukea mitään päälle. Toisaalta, mun iho ratkeais talvella, jos en siihen mitään laittais. Tässä rasvassa on kiva tuoksu ja se imeytyy tosi nopeesti, mikä on iso plussa! On ainakin mulle ollut tarpeeksi kosteuttava. Taisin bongata tän putelin jostain Siwasta :D
 
 
Pakkasella huulet meinaa tippua, mutta onneksi on tätä! Ihan paras rasva huulille! Pakko kertoa, että mulla on joku huulirasva riippuvuus. Siivosin kotona ja löysin sieltä valehtelematta ainakin 50 huulirasvaa... Oon ollut nyt ostolakossa, että saan kaikki käytettyä pois :D
 
Mitä tuotteita te suosittelette?
Rakkaudella Lola

8 kommenttia:

  1. VITALIS on ihan paras huuliin ! itekkin käytin ennen tota nivean rasvaa ja se on hyvä seka kosteuttaa sopivasti. Nyt mulla on järeät aseet käytössä :D oon ruvennu käyttää lapsen punasta Abo basea !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naamaanko sitä laitat? Koko kropalle liian hitaasti imeytyvää meikäläisen makuun :D Ja Vitalista oon nähny monen käyttävän, mutta ainakin mun huulia se vaan kuivattaa.. Ja hajusta tulee "hajuhalluja" lapsuudesta, kun aina pakkasella ennen ulos menoa sitä vedeltiin namaan :D

      Poista
    2. Laitan sitä naamaan lähinnä koska on niin rasvasta niin ei hilseile niin paljoa pakkasella :D

      Poista
  2. Tuo nivean voide on minunkin kestosuosikki! :) VITALISTA suosittelen huuliin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonni, nyt mun on pakko käydä ostamassa sitä vitalista :D

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Se onkin kyllä hyvää, en muistanukkaan koko bepanthenia!

      Poista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!