lauantai 17. elokuuta 2013

O-la laa mikä lauantai (ja perjantai) ja last days of freedom

Mulla on ollut kaksi aivan huippua päivää! Eilen kävin rakkaan ystävän kanssa kaupungilla ja oli ihanaa olla siellä yhdessä. Aika meni nopeasti, kierreltiin kaupoissa ja kävimme syömässä, pääsin hieman herkuttelemaan. Söimme kesän aikana avatussa Revolutionissa ja tykkäsin kyllä! Valitsin annoksekseni kanahampparin ja se oli todella hyvä, yllättäviä yhdistelmiä, jotka toimivat.
 
Katselin kaupungilta vauvalle vilttiä, tajusin sellaisen uupuvan. Tai on mulla sellainen minkä meidän mummo on tehnyt mun siskolle, mutta se on vähän turhan iso, esim. kaukaloon laitettavaksi. Löysinkin pari hyvää, mutta olivat turhan kalliita. Sitten sattui kiva ja hinnaltaan oikea vastaan hennesillä, oli vielä viimeinen kappale. Muutama asia vielä uupuu, mutta kaikki ajallaan. Oon jotenkin jo kyllästynyt tähän tavaran haalimiseen :D
 
 
Tänään vaihtui taas uusi raskausvikko, 35. Enään 5 viikkoa laskettuun, oh my. Jännittää niin kamalasti! Olo on mitä kummallisin, toisaalta tuntuu siltä, että syntyis jo ja toisaalta tuntuu siltä että ei vielä kiitos. Kroppa alkaa kyllä jo ärsyttämään, joka paikkaa kolottaa ja uusia vaivoja tulee lähes päivittäin... Nyt tiedän mitä ne liitoskivut on.
Oltiin tänään herra M:n kanssa synnytysvalmennuksessa keskussairaalassa, oli ihan mielenkiintoista. Paljon tuli asiaa ja monta meni varmasti ohikin. Onneksi kuitenkin meidän neuvolan täti antoi lähetteen sinne pelkopolille, niin pääsen sinne vielä juttelemaan synnytyksestä :) Ihan pelkän tän päiväsen perusteella vois olla aikas paljon pelottavampaa.
 
Uudet lemppari eväät, persikkaa ja rypäleitä.
 
 
Muuten ollaan tänään nautittu toistemme seurasta, mua on hemmoteltu herkuilla ja ollaan köllötelty sohvalla leffoja katellen. Leiakin on ihan masentunu tuosta kelistä, se ei paljoa pihalla ole viihtynyt :D Ajateltiin vielä lähteä ilta ajelulle. Nyt täytyy vielä nauttia vapaudesta, kun se on mahdollista. Kohta meitä on jo kolme ja liikkuminen voi olla jo hieman hankalampaa, ei tosin kyllä mahdotonta. Mutta aion ottaa tästä loppu ajasta kaiken irti, sillä elämä ei enää ikinä tule olemaan tällaista! Erillaista se varmasti on, en usko kuitenkaan, että yhtään sen huononpaa kuin nytkään. Ystäväni sanoi, että lapsi on paras asia mitä hänelle on tapahtunut ja sen kyllä ainakin hänestä huomaa, ätiys sopii sulle T <3 Jännityksellä odotan omia fiiliksiäni!
 
Ihanaa loppu iltaa kaikille!
 
Rakkaudella Lola


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta mua ja jätä kommentti!