lauantai 18. toukokuuta 2013

Kauneus Sointu

Aiemmin mainitsin meneväni kosmetologille ja voi että se tekikin hyvää! Olin aikaisemmin saanut lahjakortin Kauneus Sointuun, paikkan missä en ollut aiemmin käynyt. Hoitola sijaitsee Jyväskylän Keljonkankaalla, liikuntakeskus Linean kanssa samassa rakennuksessa.
 

Olin varannut ajan ihonpuhdistukseen, nyt raskauden aikana on tuo pärstän iho vähän muuttunut... Mutta hätää asian suhteen ei kuulemma ole :) Kosmetologi Soile Luoman osaavissa käsissä aika hurahti ja ihoa hellittiin. Myös kulmat saivat uuden muodon. Rehellisesti sanottuna INHOAN kulmien nyppimistä ja siksi en sitä tee, raappaan kulmat siihen tarkoitetulla puukolla. Mutta Soilen ehdotuksesta kokeilin vahaa ja en muuta voi sanoa, kuin että sen voisin tehdä toistekkin! Yksi pieni kirpaisu ja se oli siinä, lähinnä nauratti pelkoni ja höpötykset, että mitä jos se sattuu... :D
 
 
 
 
Nappasin nopeasti muutaman kuvan tilasta ja kotona tajusin, että eihän nämä tee tilalle oikeutta ollenkaan! Menkää siis itse paikalle katselemaan ;) Ostin myös yhden rasvan itselleni, teen siitä postauksen kun olen ehtinyt enemmän kokeilemaan. Voin lämmöllä suositella tätä paikkaa ja ihan varmasti itsekkin tulen jatkossa tuolla käymään! Kauneus Soinnun kotisivuja katselemaan vain, hop hop!
 
Rakkaudella Lola
 
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta mua ja jätä kommentti!