keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Mitäs me tarjoiltais?

Tarviin nyt vähän apua ja ideoita, nimittäin alle kuukauden päästä juhlitaan kaksivuotiasta. Että mitäs me siellä kemuissa sitten tarjoiltais?

Vuosi sitten tarjoiltiin vaikka minkälaista herkkua ja kakun virkaa toimitti ihana Redvelvet cake. Haluaisin tänäkin vuonna jonkun vähän erikoisemman kakun, sillä perinteiset kermakakut ei sytytä. Monet on ehdottaneet jotain juustokakkua, mutta njääh, ne ei ole muutenkaan mun suurinta herkkua. Mutta jos joku tietäis hyvää reseptiä jollekkin suklaiselle ihanalle moussekakulle tai ihan vaan kakkupohjalle, niin vinkkejä tänne vaan! Muuten tarjolla on ainakin porkkanakakku cupcakeseja, se on perinne.


Juhlapaikka on myöskin vähän auki, mutta nyt näyttää siltä, että juhlimme mun vanhempien luona. Viime viikolla aloitettiin mun kämpän remontoiminen ja tällä viikolla jo pakkailtiinkin tavaroita. Remonttia ja pakkaamista on luvassa hamaan tulevaisuuteen, joten muutettiin tänne siksi aikaa, että asunto saadaan valmiiksi, myydään ja pääsemmee uuteen kotiin. Pahimmillaan tähän voi mennä aikaa jopa 6 kuukautta... Mutta toivotaan että ei! Mun remppa sekoiluja pääsee kurkkimaan instassa, @bigmamaslaura.

Tänään onkin eka päivä, että en oo tehnyt valmiiksi suunnitelmia, joten saattaa olla että laiskottelen vähän.

7 kommenttia:

  1. Miten olisi supersuklainen brownie tai helppo mudcake? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Senhän vois tehdä kerroksittain ja laittaa väliin vähän kermaa ja marjoja, mmmmm. Kiitti vinkistä Selina!

      Poista
  2. Hei, mun blogissa on suklaaganache ohje, sen voi käyttää myös sellaisenaan kakun päälle (ei oo siis pakko vaahdottaa, mut vaahdottamalla saa pursotettavaa). Mä ajattelin tehdä kanssa porkkanakuppikakkuja ja suklainen naked cake jonka väliin tulee vadelma-mascarponevaahto ja päälle tota suklaaganachea, et se vähän valuu reunojen yli, mutta niin, että osa kakusta jää näkyviin :D Katotaan nyt, vastaako toteutus tätä päässä olevaa suunnitelmaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiii, kuulostaa ihanalta! Täytyy käydä vähän kurkkimassa, muistaakseni kävinkin sitä postausta jo aiemmin kuolaamassa ;)

      Poista
  3. http://www.kinuskikissa.fi/

    oletko täältä katsonut jos löytyisi joku kakku minkä voisit tehdä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on yks Kinuskikissan kirja ja siinä ei ainakaan ollut mitää mieleistä, mutta täytyy käydä selailemassa jos tuolta löytyis. Kiitos vinkistä!

      Poista
  4. Hei, mulla olis paperipillejä ja jotain servettejä jos tahot. En tiedä onko sulla joku väriteema, vai kelpuutatko mitä tulla on. Tuu joku päivä katsoo, kun yritän päästä niistä eroon :D

    VastaaPoista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!