lauantai 9. toukokuuta 2015

How cute?

Ootteko ostaneet jo kesää varten kengät lapsillenne?

Meille tuli paketti Zalandolta juuri sopivasti vapuksi. Olin tilannut edellisellä viikolla Jimille Niken lenkkarit ja mää en kestä kuinka söpöt ne on! Pitkään tutkailin netin tarjontaa ja Prisman valikoimaan, kunnes tulin siihen tulokseen, ettät hitot gore texistä. Päiväkodissa kuitenkin laitetaan vesikelillä kumpparit.
Eniten Niken kengissä (ainakin näissä mitkä meille tuli) yllätti hinta, alta neljän kympin. Siis jopa halvemmat kuin jotkut Vikingit mitkä jossain näin. Ja onhan nää päheet. Ja ihan varmasti mukavat jalassa, mä itsekkin kuljen jatkuvasti Nike Pegasuksilla. Kengät haluan ainakin vielä ostaa Jimille uusina, sillä pienen jalka etsii vielä omaa muotoaan. Tietty kesä varmaan kirmaillaan mökillä avojaloin, mutta onpahan nyt töppöset päiväkotiin ja muihin ulkoiluihin. Me like! Ja ihan varmaan Jimikin.



4 kommenttia:

  1. Meillä just kävelemään opettelevalla samat! Ihanan kevyet ja niin söpöt - löysin vielä halvemmalla XXL:n tarjouksesta tuurilla. Mut tosi kivat kivat pieneen jalkaan, ehtii sitä sit syksymmällä hommaamaan ne goretexit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookkin kevyet! Toi XXL on kyllä hyvä kauppa, löysin sieltä itelleni halvalla takin ja tuulihousut ja Jimille ens talveks Sorellin kengät :) Syksyllä sitten taas goretexiä ;)

      Poista
  2. http://www.sportsdirect.com/

    täältä voi saada samankaltaisia kenkiä halvemmalla mikäli viitsii ulkomailta tilata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä! Joku mulle tosta jo vinkkailikin, mutta en vielä ehtiny tsekata :)

      Poista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!