maanantai 20. huhtikuuta 2015

apua IKEA

Joskus aikoja sitten, kerroin täällä salaa inhoavani Ikeaa. Ja ihmettelin miks kaikki jaksaa hehkuttaa vaikeasti koottavia, huonolaatuisia ja halpoja huonekaluja.
 
Rupesin tässä yks päivä katselemaan ympärilleni ja sillon se iski. EI HITTO. Melkein kaikki meidän huonekalut on Ikeasta!!!! Vain sänky, kirjahylly ja yksi pieni senkki on muualta. Mää hajoon.
 

 
Meille tuli nyt sitten tuo Malm telkkarin alustaksi, sillä joku pieni poika kiipesi jatkuvalla syötöllä edellisen alustan päälle. Millon oli lattialla poika, millon telkkari, millon molemmat. Mutta haha, kiitos Ikean, ei oo enää! Ja oli muuten raivostuttava koota!! Pikku kohmelossa sitä kasailin 3 tuntia... Työkaluina veitsi, kaulin, korkkari ja ruuvimeisseli.


2 kommenttia:

  1. Suosittelen lämpimästi että hommaat ensikerralla vaikka sieltä ikeasta samalla reissulla työkalut, niin ei ole niin tuskaa niitä kasailla. :) Nimim. ruuvinväännin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin ihan samaa :D Kiroilin täällä yksinäni, että MIKSI mä en ostanu sieltä sellasia, kun niitä kerran oli ihan tyrkylläkin :D

      Poista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!