lauantai 27. syyskuuta 2014

Helpot mustikkaletut + numero uno

Ei synttäripäivä mennytkään ihan niin kuin Strömsössä! Aamulla kyllä syötiin mustikkalettuja ja alettiin suunnittelemaan päivän ohjelmaa, kunnes...
 
Sekoita 2 kanamunaa, loraus maitoa + öljyä, n. 1 dl vehnäjauhoja, 1 tl sokeria, ripaus suolaa, vähän leivinjauhetta (n. 0,5 tl) ja mustikoita.

 
Anna taikinan turvota vartti ja paista pikkuruisia lettuja!


 
 
Jimi leikki ja liukastui leluun. Löi päänsä patteriin ja suusta tuli kauheasti verta. OLIN AIVAN PANIIKISSA. Verenvuoto loppui onneksi aika nopeasti, mutta käytiin varmuudeksi vielä päivystyksessä, ettei vaan tullut aivotärähdystä. No, Jimi virkistyi huomattavasti lääkärin tarkkailussa ja vilkutteli naapuri petien mummoille, joten ei mitään hätää. Suutaan ei kyllä suostunut avamaan, ei lääkärille tai mulle. Voi olla aika jännä hammaslääkäri käynti tulossa... Lääkärin jälkeen maisteltiin kakkua, käytiin leluja ostelemassa ja syömässä. Herra M osti Jimille potkuaton ja pallon, voi pojat että niillä on leikitty!
 
 
 
 
Käytiin vielä illan päälle katsomassa mummia sairaalassa. Oli kyllä niin touhun ja tapahtumien täytteinen eka synttäripäivä, että huh huh! Olin aivan naatti, ihme ettei Jimi ollut.
Illalla sänkyyn kuitenkin nukahti tyytyväinen poika, kuhmu päässä.
Rakkaudella Lola



2 kommenttia:

  1. Nami mitä lettuja!!
    Toi on kyl ihan kamalaa kun lasta sattuu. Verenvuoto aiheuttaa mullekin aivan hirveän paniikin. Onneksi söpöliini on kunnossa!
    Ja toi kakku on kans tosi hyvän näköinen..voi hitsi sentään=D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Letut oli niiiiin hyviä! Kuten kuvasta näkyy :D

      Joo, oli kyllä kamalaa :/ Herra M:llä oli lainassa mun auto ja se ei vastannu puhelimeensa (joka on aina äänettömällä), koska nukku. Jimin täti oli Karstulassa, mun äiti oli leikkauksessa ja minä ihan yksin vertavuotavan lapsen kanssa, ilman kyytiä lääkäriin. Onneks mun isäpuoli oli kotona ja vei meidät lääkäriin. Kyllä meinas multakin itku päästä, kun mietin, että mitäs mää nyt teen :D

      Kakku oli hyvää, konditoriasta ostin, eli noin hyvä leipuri en todellakaan ole!

      Poista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!