sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Koti

Oon tässä vähän pohtinut koti hommia ja sisustamista. Tiiättekö sellasia ihmisiä, joidenka koti on kuin suoraan jostain lehdestä? Mä tiedän. Ja salaisesti kadehdin. Mitenkäs sitten sellaisia, joidenka koti on ihan vailla tyyliä ja kaikki tavarat on ihan eriparia? Mä tiedän niitäkin ja ihan rehellisesti sanottuna en tiedä mitä ajatella. En nyt siis puhu kenenkään tietyn ihmisen kodista, vaan yleisesti.

En itse tiedä sisustamisesta yhtään mitään ja mun koti muuttuu jatkuvasti. Lähes kaikki tavarat on hankittu mun rakkaan harrastuksen, kirppareiden, kautta. Ihailen kovasti sellaisia valkoisen ja beesin värisiä koteja, mutta ne ei ole mua varten. RAKASTAN värejä ja tuntisin itseni varmaan kurjaksi valkoisessa. Tykkään myös persoonallisesta tyylistä, enkä mistään tusina kamasta, tyyliin tähtiä ihan joka paikassa. Sori vaan tähti tyypit.

Näin vähän aikaa sitten kuvan yhden tutun asunnosta, vain pienen vilahduksen ja se sai mun ajatukset liikkeelle. Huonekalut olivat kirsikan väristä lastulevyä (?), joka paikaan oli tungettu kaikkea tusina tavaraa ja kaiken koristuksena oli pinkit karvanopat peilissä roikkumassa. Mulle tuli ajatus, että apua, kuka asuu noin? Ihan kuin tämä tyyppi olis just muuttanu pois kotoa. Ja en nyt tällä tarkoita, että mun koti ja tyyli olis täydellinen - kaukana siitä. En tiedä, tää oli vähän ristiriitainen juttu, sillä se on mulle ihan sama millanen koti kenelläkin on -kai.

Toinen mitä mietin, on se kun kaikki aina hehkuttaa Ikeaa. Ei siinä, tykkään itekkin Ikeasta ja meilläkin on sieltä tavaraa. Kesällä on tarkoitus jopa lähteä sinne hurjistumaan! Mutta siis Ikea. Miksi kaikki fanittaa huonosti tehtyjä, vaikeasti koottavia ja lähes joka toisen kotona olevia huonekaluja?? Eikö olis kiva olla persoonallisempi? Itse aion lähteä sinne ostamaan kangasta, mattoa ja jotain lasten huoneeseen plus muuta tilpehööriä. Mutta nyt mietinkin, että miks ihmeessä?? Täytyy pistää Ikea nyt tarkkaan harkintaan :D. Haluan persoonallisuutta!

Nappasin nopeesti tabletilla kuvia meiltä kotoo, mitäpä ootte mieltä? Mun koti kuvastaa ehkäpä mua itseäni; rönsyilevä ja värikäs. Siistiä meillä ei oo koskaan, puhdasta siivouspäivänä. 

Rakkaudella Lola

6 kommenttia:

  1. Teillä näyttää kivalta, noista tauluista jne huokuu persoonallisuuttakin!=)
    Ikea on halpa, se varmaan viehättää. Mäkin olen vähän kasvanu ulos siitä! En tosiaan pistäisi enää euroakaan esimerkiksi ikean sohvapöytään, joka on saman tien naarmuilla. Jotain kippoja ja pikkujuttuja sielt on kiva hakea..
    Mulla on joku paussi sisustamisesta, katotaan sit uudestaan ku Danskukin sen ikänen ettei vedä kaikkea päällensä=D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä kans tavarat lentelee :D Ootankin kauhulla millon hajoaa mun aalto kokoelman joku kippo!

      Joo, Ikean viehätys on kyllä vähän hävinny.. Esim tuo pallo matto on sieltä ja se ime ihan kaikki roskat! Saa imuroida aina sen puol tuntia joka päivä :D Mulla on myös tuolit sieltä ja niiden jalat on ihan vääntyneet.. täytyy laihduttaa, oon liian lihava Ikean tuoleihin, ahahaaa.

      Kiitos Liisa! Oon vähän tauluhullu ja niitä meillä löytyy melkein joka seinältä. Sydän taulut maalasin itse, eipä oo muilla samanlaisia!

      Poista
  2. mistä tollasia nonstop hits elite boys juttuja saa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on jonkun vanhan lp-levyn kansi, jonka ostin kirpparilta. En tiedä löytyiskö jostain paikasta vielä :)

      Poista
  3. kivan vihree seinä.
    Harmi kun itse asun vuokralla niin ei voi tylsiin valkoisiin seiniin vaikuttaa.
    Mun mummolla on asunnossa kirkaan vihreet seinät. Itsekkin haluaisin tulevaisuudessa omaan asuntoon kirkkaan keltaiset tai vihreät seinät. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se virkistää kyllä tätä kämpää kummasti! Muut seinät on valkosia, paitsi eteisessä on harmaa seinä. Maalasin myöskin keittiön kaakelit harmaiksi ja musta se sopii kivasti ton vihreen seinän kaveriksi :) Makkarissa on valkoista, maitokahvin ruskeaa ja vaalea kuulto tapetti kuvioilla. Nyt haaveilen vessaan jonkun ihanan roosan tai keltaisen värisestä seinästä. Mun vanhemmat oli ihan kauhuissaan kun esittelin tota vihreetä maalia, että tätä laitetaan :D Mutta kyllä lopputulos oli niidenkin mielestä onnistunut! Meillä on aina kevät fiilis täällä ;)

      Se on kyllä harmi, että vuokra kämpissä ei saa maalata, paitsi jollain ihan haaleilla väreillä. Tsemppiä oman kodin ja värien odotukseen! Ja ainahan voi odotella sisustaa verhoilla ja tavaroilla ;)

      Poista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!