keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Sunnuntai

Apua! Kello näyttää jo 22.30 ja mulla on hommat ihan vaiheessa... Tässä on taas sattunut yhtä ja toista, mutta ihan ekana: mulla alkaa työt ensi viikon maanataina! Oon niin innoissani!
 
Sunnuntaina mulla tuli tosiaan vuosia yksi lisää mittariin ja vietin rauhallista päivää yhden rakkaimman ystäväni ja hänen tyttärensä kanssa. Käytiin syömässä ja juteltiin, kunnes puhelimeen tuli mun äidiltä puhelu: monelta saa tulla kakulle. Olin ihan, että häh, munko se kakku pitää leipoa?? No suunnattiin kauppaan ja äkkiä meille väsäämään kakkua (joka meni ihan pilalle olemalla aivan öklö makeaa). Ja sitten tänne pamahtikin porukkaa, oli koko kämppä ihan täynnä lapsia ja aikuisia, kakkua ja kahvia. Suurin yllätys oli Herra M, joka toi mulle mm. kukan :) Jimbo oli niin fiiliksissä, että eihän siinä millään voinu päikkäreitä nukkua.
 
 
 
Väsynyt juhlija.
 
 
Kun vieraat lähtivät, niin mun äiti saapui paikalle ja aloitti kämpän myllytyksen.
 Oon tässä jo jonkun aikaa tuskaillu, kun tää kämppä on niin pieni. Neliöitä on 48 ja ne ei ole ainakaan mun mielestä mitenkään tehokkaasti sijoiteltuja. Yhdelle ihmiselle tää olis just loistava, mutta useammalle... Mulla on mini eteinen, käytävä, pikku makkari, vessa, kylppäri/sauna ja yhdistetty olohuone ja keittiö. Olin jo aiemmin mittaillu, että jos haluan Jimille oman huoneen, niin joudun nukkumaan osittain keittiön pöydän alla :D Inhoon yli kaiken ahtautta ja haluaisin tilaa ja avaria ratkaisuja. No, meidän äiti sit takoi aivan uuden järjestyksen tänne ja nyt mun sänky on olkkarissa (ei kuitenkaan pöydän alla onneksi) ja Jimillä on oma huone, JES! Sain kamerankin toimimaan ja aion kuvata tänne muutoksen.
 
Siivouksen jälkeen tilattiin pizzat (herkkupäivä!), leikittiin Jimin kanssa ja kahvitettiin vielä yhdet vieraat. Illalla olin niin poikki, että nukahdin telkkari auki.
 
Asiaa olis vielä vaikka kuinka paljon, mutta pakko venytellä ja painua pehkuihin. Jatkan juttuja huomenna!
Rakkaudella Lola
 


4 kommenttia:

 1. Mukavan kuuloinen synttäripäivä sulla ollut! :) Vaikka kyllähän se juhliminen väsyttää, siitä ei pääse mihinkään... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Merja! Oli kyllä kiva päivä, maanantai aamuna oltiin molemmat ihan tööt kaikista muutoksista ja juhlimisista :D

   Poista
 2. jee oma huone ! :)) nukkuuko jo siellä itekseen? :O

  VastaaPoista
 3. Juu, kyllä nukkuu! Muutamana yönä on heränny ihan ihme aikaan. Mutta esim. tänä aamuna heräs vasta kasilta!

  VastaaPoista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!