maanantai 19. toukokuuta 2014

Hitokseen kuuma !!!

Kiva keli tuolla ulkona... En tykännykkään yhtään!!! En oikein tiedä mitä tonne pitäs pukee päällensä, ihan itelle tai Jimille... Tänään vetäsin niskaan mekon, neuletakin ja converset. Aamulla oli vielä ihan siedettävä keli, mutta iltapäivällä kun pääsin töistä, oli jo niin kaameen kuuma, että olisin voinu olla alasti! Manasin, että miks en oo vieläkään hankkinu itelleni mitää ballerinoja tai sandaaleja kesäks.

 

Ja mitäs sitten lapselle? Pitäs olla jotain ei kuumaa, mutta kuitenkin lämmintä. Suojaavaa ja mukavaa. Ainut ulkovaate mitä meiltä nyt löytyy, on se fleecehaalari :D. Tänään mentiin ihan bodylla, shortseilla, sukilla ja tennareilla. Niin ja hattu tietty. Aika hikinen oli lapsi kuitenkin, varsinkin siitä hatun kohdalta.
 
Kolmas asia, mikä ärsytti tänään; auto ilman ilmastointia. Ajeleppa siinä sitten plus kolkytviis asteisessa autossa vauvan kanssa, joka on kuumassa kaukalossa ja kaikki ikkunat kiinni. FUN.
Onko joku muukin muuten huomannu, että suomalaiset on säästä-valittaja-kansaa? Aina on liian kylmä, satanu liikaa, liian kuuma yms yms. Kuulun ihan juurikin tähän porukkaan!

Nyt Jimbo onneksi nukkuu viileässä kämpässä (aaaah) ja mää painelen kylmään suihkuun (aaah). Yritän saada tän viikon aikana ulos postauksen liittyen niihin balleriinoihin, joita mulla ei vielä ole ;)

Rakkaudella Lola

7 kommenttia:

  1. Suomalaiset on todellakin säästä-valittaja kansaa ja minäkin kuulun samaan kastiin! Tänään äsrytti, ku oli niin kuuma ja kerkesin saaha jonku auringon pistoksenki prkl :D Ja hoksasimpa, että kesä-vaate ostoksillehan sitä joutuu. Vaatteet pitää saada ittelle ja pojalle. Onneks tajusin tilata tennarit ennakkoon, joten ne jo on :DD

    Onhan se kuitenki ihana ku on kesä :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesä on kiva ♥ Eipähän ainakaan tarvii vetää pojalle toppahaalaria, villapukua, kypärämyssyä, pipoa, villasukkia ja muuta talvikampetta päälle, se vasta ärsyttävää onkin :D

      Toivottasti auringon pistos meni ohi, ei oo kivaa semmonen! Mulla on aika paljon kesävaatteita pojalle, mutta näin ensimmäisen lapsen kohdalla oon kyllä vähän sekasin, että mitähän sitä nyt pitäs pukee??

      Onneks mullakin on tennarit jo hankittu, ne on vaan kaameen kuumat, että jalat palaa :D Tarviin jotkut sandaalit!

      Poista
  2. Löysät ja vaaleat pellavavaatteet (tai miksei puuvillakin) sopii lapselle hyvin, pitkähihaisessakaan ei pitäisi tulla kuuma :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Täytyypä lähteä vähän kaupoille!

      Poista
  3. Niin tuttua, että ku on pakkaset nii ollaan ÄÄÄÄ HYI KUINKA KYLMÄ, KESÄ TULE JO.. ja kun hellettä pukkaa, niin HUHH SAIS OLLA VIILEÄMPI.. Joka ainoa vuosi!! :D se on huvittavaa:))
    Mä kyl todella en ole helleihminen. Lämpö on jees, mut jos olis se meri takapihalla!=D Musta on jotenki mehut ihan imetty jos on liian kuuma ja tuskahiki.
    Sä oot kyl ihanan pirteen näköinen pinkissä!=))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mäkään en tykkää mistään helteistä ja auringon ottaminen kuulostaa tuskaiselta. Max 20 min jaksaa pötkötellä.. Jotenkin raskaus on muutanu mun kroppaa ja hikoilen jo vähästäkin kuin pieni sika :D Joten no no helteille!

      Tykkään niin paljon väreistä! Se on juttu ;) Kiitos paljon Liisa ♥

      Poista
    2. SIIIIIS SE ON MUN JUTTU :D Hiton tabletti!

      Poista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!