lauantai 3. toukokuuta 2014

Funky Fit

Tämä ikuinen elämän tapojen muuttaja on taas vaihteeksi muuttanut tapojaan! Lähdinpäs tonne Funky Fitille ottamaan vastaan kesäksi kuntoon haasteen, joka kestää 4 viikkoa. Tietty meikäläisen kesäkuntoon saattaminen vaatii vähän enemmän kuin 4 viikkoa, mutta tästä on hyvä aloittaa :)
 
Nyt on eka viikko kohta takana ja olen jo aika hyvin onnistunut noudattamaan haastetta. Vappuna tuli syötyä menun ulkopuolelta, mutta muuten ruodussa ollaan! Yhdet treenit on jääneet kiireen takia välistä, mutta jo se, että oon tähän mennessä treenannu 4 kertaa viikon aikana, niin se on jo jotain! Ja yhtenä treeninä kävin Jimbon kanssa pyöräilemässä reilu 10 kilsaa, enpä olis ees uskonu pystyväni moiseen :D
 
Yritän nyt tsempata ihan tosissani, sillä kohta mulla on uusi työ ja uudet kuviot ja jaksaminen on koetuksella. Näin ekan viikon jälkeen olo on paljon energisempi ja virkeämpi. Toivon tän fiiliksen jatkuvan! Yksi asia mikä harmittaa, on se, että terveellinen ruoka on ihan sika kallista!!! Kävin ostaa itelleni viikon ruoat (jos riittää edes viikoks) ja mulla meni joku 60€, että terve! Mikähän logiikka tossakin oikein on?
 
Rakkaudella Lola

2 kommenttia:

 1. Piti jo aiemmin onnitella uudesta työstä, mutta onnittelen siis nyt! Tosi hieno juttu ♥
  Tsemppiä Funky Fitiin=) Terveellinen pöperö on oikeasti tosi kallista. Siks mun ruokavaliossa on tällä hetkellä makaronia ja suklaata :DD hehe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista ja tsempeistä, tässä just vetelen mun aamupirtelöö naamaan :D Joo mää en tajuu miks terveellinen on niin kallista, kun epäterveellisten verotustahan nostettiin... Monet joilla on tosi vähän rahaa ostaa varmaan mielummin jonkun halvan pakaste pizzan :D määkin voisin ostaa, pizzaa hmmmm.

   Poista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!