sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Toisen roska on toisen aarre

Kun olin ihan raskauden alussa, niin bongasin jotain kiinnostavaa roskiksesta. Nimittäin syöttötuolin. Se oli kunnoltaan ihan ok, vähän kulunut ja kahdessa palassa. Nappasin sen kuitenkin matkaani ja se olikin auton takakontissa useamman kuukauden, kunnes kesällä Herra M hioi sen. Sitten se jäi.
 
 
 
Nyt muutama viikko sitten havahduin, että hei, Jimi on kohta jo 6kk ja pitäis aloittaa istuminen ja hommata syöttötuoli. Muistin sen jonka kunnostus oli jo aloitettu ja tällä viikolla hain maalia. Iltaisin sitä maalasin, menikohän siihen aikaa max 2 tuntia ja kuivumiset päälle. Ennen maalausta purin jalat osiin ja liimasin ne kunnolla uudestaan.
 
 
 
Musta siitä tuli kyllä hieno! Halusin värikkään tuolin ja valkkasin väriksi tuollaisen turkoosin. Keltainenkin olis kyllä ollu kiva... Tuon pehmusteen ostin käytettynä 6 eurolla ja koko paketille tuli hintaa yhteensä noin 20 €.
 
Mitäs ootte lopputuloksesta mieltä?
Rakkaudella Lola

11 kommenttia:

 1. Tuli kyllä kivan näköinen! Puuseppäopiskelijana mua tietenkin kiinnostaa, mitä maalia käytit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se tais olla joku tikkurilan kalustemaali, kiiltävä sellainen. Ehdin jo heivata sen purkin lopun eteen päin :D

   Poista
 2. Tosi kivan näköinen! :) Ja ihana tuo väri!

  VastaaPoista
 3. No tuli kyllä tosi kiva, ja ihanan pirteän värin valitsit!! Toisen romu on todellakin toisen aarre. VAU:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa! Välillä tekee hyviä löytöjä!

   Poista
 4. Tosi hieno! :) Mistähän mä dyyggaisin kaks syöttistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Iina! Kyttää teidän roskista silmä kovana ;D Mutta kyllä noita aina löytyy jostain spr:n kirpparilta tosi halvalla, jos käytettyä mielit. Mitä syöttistä ootte harkinnu tytöille?

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Äsken testailtiin, meno oli aika vauhdikasta :D

   Poista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!