lauantai 15. maaliskuuta 2014

AAAA kevään lapsi mä oon

Oon ihan hurahtanu kevääseen! Kuljen tuolla pihalla hymy korvissa ja oon vaan koko ajan happy happy! Aurinko, kevään tuoksut ja luonto <3 Melkein tekis mieli lähteä johonkin rimpsalle!
 
  
Mulla lähti vähän lapasesta nää pääsiäis touhut :D Mutta riittääpä Jimbolla ihmeteltävää! Nyt tarviin vaan vielä munia tänne. Harmi että Jimi on vielä niin pieni, että ei pääse virpomaan ja mä en ihan taida kehdata...


 
 
Keskiviikkona kävin tosiaan kahvakuulailemassa ja voi pojat kun tuntuu!!! Ei oikestaan missään muualla kuin reisissä, kävelen kuin John Travolta Saturday night feverissä :D Eilen käytiin kuitenkin kiltisti vaunulenkillä ja kylläpäs se tuntu raskaalta, varsinkin kun tuuli. Mutta aion jatkaa tätä uutta harrastusta, kipu on hyväksi!

Eilisen lenkin jälkeen syötiin hyvin: pyöräytin lihapullia ja porkkana-perunamuusia.
 
Aamu on hyvä aloittaa hyvillä eväillä.
 
Jimille on iskenyt flunssa ja kaveri on ihan tukossa. Tänään on kuitenkin Herra M:n päivä, joten saa sairastaa isänsä kanssa. Illalla haen murun kotiin mamman viereen tuhisemaan. Huomenna oliskin toisen kummitytsyn synttärit, mutta en taida viitsiä viedä Jimiä sinne..
 
Onko muita kevääseen hurahtaneita? Ihanaa viikonloppua!
Rakkaudella Lola


4 kommenttia:

  1. Voih, ihastuin niin sun blogiin! Tai myönnettäköön, etten oikeasti ehtinyt vielä tätä pidemmältä tiirailla, lähinnä kuvia ja tuo sinun kuvauksesi sivusta... Laitan blogisi seurattaviin, jos vaikka illalla pikkusen nukkuessa ehtisin enemmän lueskella!:)

    VastaaPoista
  2. Toi kahvakuulailu on hieno laji, tietää yleensä tunnin jälkeen tehneensä.. :) tai siis seuraavana päivänä ;)
    Vitsi mun tarttis kans laittaa rairai-ruohoo kasvaan, että saa kaikki pääsiästiput sinne asumaan :) Eli Joo tykkään myös keväästä, vaikka olisin toki tykännyt kunnon talvestakin, jota ei ainakaan täällä Pirkanmaalla ollut.. No nyt on lunta maassa varmaan kolme senttiä mutta tuskin sitäkään enää aamulla on.. :|

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanoppa muuta! Nytkin on keskiviikon jäljiltä sellanen ihana "polte" lihaksissa :)

      Mun ruohot on jo ihan villiintyneet kunnon viidakoks :D Pakko ehkä laittaa toiset vielä! Täällä on satanu monena päivänä lunta ja ehdin jo vaipua yks aamu epätoivoon, kun autoa ei edes näkyny sen lumen alta... Mutta tänään oli lämmintä ja aurinkoista, eiköhän nuo kohta sula pois. Olisin ilonen kun pääsisin käyttämään mun uusia tennareita :)

      Poista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!