sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Flunssa

Oon ollu koko viikon kipeenä, joten en oo jaksanu postailla mitään. Tänään on ekaa kertaa koko viikolla ollut hyvä olo. Onneksi Jimille ei ole tullut nuhaa kummempaa, mulla kun oli 39 astetta kuumettakin.
 
Tähän viikkoon on kuulunut:
 
Ulkona nukkumista. Sisällä ei oikein luista, onneks ei oo enään paljoa pakkasta!

Soseiden maistelua - nyt on maisteltu jo peruna-porkkana, bataatti, päärynä ja kuningatarsose.


Pakolliset unet sisällä (ulkona -24), kahden tunnin huuto raivarit - kypärämyssy päässä suostui nukahtamaan ja kipeän äidin kanssa köllöttelyä.

Koirakavereiden hoitamista - ne änkee vessaankin väkisin mukaan, saunasta puhumattakaan.

Takan lämmitystä ja tulen katselemista.


Innostumista leikkimatosta, meidän uusi hitti!
 
 
Mun vanhemmat palasivat torstaina lomaltansa (onneksi, oltiin siis talonmiehinä heillä) ja perjantaina pääsin takasin kotiin, oi sitä onnea! Kyllä se niin vaan on, että oma koti on paras paikka <3 Nyt kun flunssakin alkaa olla selätetty, niin olen ajatellut aloittaa lenkkeilyn, varata kirppikselle pöydän, tehdä kotiin ja varastoon kunnon siivouksen.
 Mutta kaikista tärkein asia alkavalla viikolla on uusi ruokavalio! Mulla on jatkuvasti ongelmia ruoan, syömisen ja mahan kanssa, joten aion alkaa syömään terveellisemmin. Tästä lisää juttua myöhemmin!
 
Nyt lähden hörppimään teetä ja painun unille, mulla on varmaan viiden kilon silmäpussit, check this:
Toivottavasti lähtevät pian pois :D Meinasin kiljasta kun aamulla katoin peiliin :D
Rakkaudella Lola
 


6 kommenttia:

 1. Naurahdin Jimille..Voi rakkaus, vain kypärämyssy päässä nukkui... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takuuvarma keino ;) Monesti kun alkaa ulkovaatteita pukemaan, niin Jimi nukahtaa jo siinä :D

   Poista
 2. On pakko kysyä, onko kuvissa vilahdellut hoitokoira appenzelli? Jos on niin kuvailisitko luonnetta. Kovasti rotu kiinnostaisi, ja mietin kuinka sopisi lapsiperheeseen, poika 3 kk.
  Mukava lukea Jimin neuvolareissuista, kun meillä tullaan 1 kk perässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä! Bono nimeltään :) Bono on omalle perheelleen omistautunut ja suojelee kovasti omaa laumaansa. Vieraita kohtaan hieman epäluuloinen, mutta kun tutustuu niin on todellinen vauva. Muutenkin kovin hellyyden ja rakkauden perään, änkee väkisin syliin :D Mun mielestä sopii hyvin lapsiperheeseen, ei ainakaan meillä ihan kuka vaan voi ovesta sisään tulla, joten tulee turvallisempi olo. Tietty rotu on alkukantainen, joten koulutuksessa on oltava jämäkkänä. Alkukaintaisuus näkyy noiden kahden koiran erona ainakin siten, että villakoiralla on ollut paljon enemmän sairauksia (ja on periytyvänäkin), mutta Bono on terve kuin pukki! Bonolla harrastetaan paljon, mm. agillitya ja musta on kyllä sellanen rotu, että tarvii paljon ulkoilua, liikuntaa ja virikkeitä :) Jos en ihan väärin muista, niin Bono taitaa olla viime vuoden agillityvalio!

   Jos mulla olisi aikaa, niin ottaisin ehdottomasti appenzellin! Hyvä ja turvallinen koira, josta on moneen harrastukseen :) Bono ainakin on todella kiltti ja omistajiaan kunnioittava, sitä voi mm. pitää vapaana metsässä (jopa minäkin!) ja kiltisti tottelee. Mun äiti on lukenut kaiken koirien kouluttamisesta ja sen takia Bono ainakin tottelee hyvin, puudelin kanssa on vielä hommaa... Meillä Bono ei ole vielä Jimiin hirveesti kiinnittänyt mitään huomiota, mutta on osoittanut kyllä suojelunhalua Jimiä kohtaan. Bono ei ole ollut paljoa pienten lasten kanssa tekemisissä, joten reagoinnista lapsiin en osaa sanoa, mutta tiedän Bono sisaruksia olevan lapsiperheissä! Varmasti tämäkin on tottumis kysymys :)

   Kiva, että seuraatte meidä juttuja :) Kiitos kommentista ja ihanaa pakkaspäivää sinne teille <3

   Poista
 3. Jei! And we haave a winner, meille niin tulee appe, tosin tytsy koska meillä on jo narttu terrieri. Ahkeraan käydäänkin tsekkaamassa mitä teille kuuluu. Mukavaa talven jatkoa.

  VastaaPoista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!