maanantai 16. joulukuuta 2013

Sutinaa ja Joose Keskitalo

Viime viikolla puuhattiin pitkiä päiviä nimiäisten kanssa, mutta torstaina heitettiin Herra M:n kanssa vähän vapaallekkin. Käytiin Lutakossa tsekkaamassa Joose Keskitaloa. Kerrassaan mielenkiintoinen artisti! Jonkin verran tiesin Keskitalon tuotannosta, mutta keikka lumosi kokonaan. Laitanpa tähän teillekin vähän Joosen tuotantoa:
 
 
 
Eilinen toivuttiin nimiäisistä, mutta illalla päästiin käymään ekaa kertaa päivystyksessä. Jimi on ollut muutaman päivän itkuinen, kiukkuinen ja tyytymätön. Koko ajan on käsi oikealla korvalla ja toinen suussa, nenä on tukkoinen. Ajattelin, että se on varmaan korvatulehdus ja käytiin tarkastamassa. No ei ollut... Tänään kaveri huuti täyttä kurkkua mun sylissä ja huomasin alhaalla ikenessä kaksi pientä valkoista pistettä! Hampaita! Mun vauvalle tulee jo hampaita! Toivottavasti tulisivat nopeasti ja saataisiin meidän iloinen poika takaisin :)
 
Tänään aloitettiin joulun tohinat ja lähdettiin kaupoille. Kun vietetään lahjatonta joulua, niin ajateltiin panostaa ruokaan. Ajeltiin kälyn kanssa sinne Valion tehtaanmyymälään ja ostin sieltä juustoja joulupöytään. Mukaan tarttui Auraa, Koskelaskijaa, Mustapekka mustapippuri ja Mustapekka valkosipuli, Ritari ja Kappeli. Rakastan juustoja!
Seuraavaksi suunnattiin Pandan tehtaanmyymälään, ostin vähän suklaata sieltä. Edessäni asioinut rouva osti konvehteja yli sadalla eurolla :O!! Vielä kaikki muu on hankkimatta, mutta hiljaa hyvää tulee... Ja onhan tuolla kaupoissa aika jäätävä meno, ihmisiä rynnii kuin viimestä päivää ees taas. Tänään meidän lähellä sijaitseva Prisma oli pommiuhkauksen kohtena, mikähän on ollut tämän jutun takana..
 
Kivaa iltaa kaikille, mulla alkaa ihan just treffit telkkarin ja sohvan kanssa :)
Rakkaudella Lola


2 kommenttia:

  1. Heip! EN halua latistaa, mutta kokeilkaapa niitä pisteitä hellästi lusikalla. Jos kilahtaa niin ovat hampaita. Meidän neidillä oli valkoisia pisteitä kaksi ikenessä, huuto mitä hirvein ja ruokailu itkuista. Lääkäri epäili sammasta vaikka muita oireita ei ollut.. saatiin antibiootti kuuri ja pisteet hävisi.
    -Vilma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos vinkistä Vilma! Täytyy testata, jotain inhottavaa tuolla suussa on, kun kitisee ja puree kättään koko ajan :( Meillä on tällä viikolla neuvola, täytyy vielä siellä näyttää. Ihanaa iltaa sulle!

      Poista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!