sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Joulun odotus alkakoon!

Oon aina rakastanut joulua <3
 Varsinkin lahjojen ostamista, tykkään antaa toisille kaikkia ihania lahjoja ja mietinkin niitä aina tarkasti. Meidän perhe tietääkin, että oon todella malttamaton niiden kanssa, kerron yleensä jo kuukautta ennen mitä annan :D

 
 
Tänä vuonna päätimme pitää lahjattoman joulun. Tavaraa on ihan liikaa, rahaa liian vähän. Joten ainut jolle ostan lahjan on Herra M. Ja mun kummilapset. Vauvalle ei osteta mitään, eipä niistä vielä ihan hirveästi ole mitään iloa. Ja tärkeintähän loppujen lopuksi ei ole lahjat, vaan yhdessä oleminen.

Yksi väsähtänyt joulun odottaja !
 
 
Aion ostaa jouluksi hyviä ruokia: perinteisten joulun herkkujen lisäksi haluan ihania juustoja, hedelmiä, leipää, konvehteja, leivonnaisia ja lämpimiä juomia. Tarkoituksena olisi viettää joulua anoppilassa maaseudun rauhassa, odotan kyllä taas sinne pääsyä. Jotenkin maalla on niin rauhallista. Koko ikäni oon asunu kaupungissa ja nyt alkaa tuntua siltä, että voisin vaihtaa maisemaa.

 
 
Perjantaina kävin ystävien kanssa rimpsalla pikkujouluilemassa, oli tosi kivaa! Tanssittiin ja juteltiin, kiitos vielä leidit seurasta <3 Kyllä se niin vaan on, että välillä pitää päästä kotoa pois ja pitää kivaa, tämä mami jaksaa taas tämän voimalla pitkään!


Tänään leivoin ekat piparit, saas nähdä kauanko ne tuossa pöydällä säilyvät... Naureskelin leipoessani tälle biisille :D

Ihanaa joulun odotusta kaikille!
Rakkaudella Lola
 


2 kommenttia:

  1. Oon ihan samaa mieltä, että kyllä äitinkin pitää välillä päästä vähän viihteelle ja tuulettumaan! Sitä jaksaa arkea niin paljon paremmin :) Meillekkin tulee aattoiltana tarjolle kaikkia ihania juustoja, kun malttais vaan odottaa sinne asti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juustot on kyllä niiiin hyviä! Koko raskausajan vaan himoitsin auraa... Ja tuulettuminen oli kyllä huippua, vaikka kuinka paljon rakstan lastani, niin silti tarviin välillä niitä omia juttuja :)

      Poista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!