torstai 31. lokakuuta 2013

Mammat kaupungilla

Tänään jätin vauvan viettämään laatuaikaa Herra M:n kanssa ja lähdin itse viettämään laatuaikaa Katrin ja Nean kanssa kaupungille. Mun oli tarkoitus etsiä pikkuiselle pitkät kalsarit, eli jotkut trikoot housujen alle. Sukkahousuja en halunnut, musta tuntuu, että niiden pukeminen olis liian haastavaa... Muuten me ei kyllä vaatteita tarvita; kaikki kaapit pursuaa niitä.
 
Äitin pikku velmuilija!
 
Eka bändi-paita, isi tykkää :)
 
 
 
Kierreltiin kaupoja ja löysinkin hennesiltä sopivat vermeet vaaville. Ehdin jo heittää ne koneseen, joten ei mitään jänniä kuvia tiedossa. Itselleni ostin Cubukselta farkut (19,95 €), mulla ei oo muita housuja, kuin mustat legginsit, joissa oon kulkenu jo ainaskin 4 kuukautta... Nyt päätinkin alottaa liikunnan kevyesti ja lopettaa herkuttelun (heti kun oon syöny pakkasessa olevan jätskin :D), sillä tää sektion jälkeinen maha on jäätävä. Herra M kutsuu sitä pömpöksi, on kuulemma hieno pömppö! Jos kuvittelin mun mahan olevan kaamea ennen raskautta, niin nyt se vasta kaamea onkin. Mutta sainhan mahan kustannuksella ihanan lapsen <3
 
Hieman syöpöteltiin epäterveellisesti, HUPS.
 
 
Huomenna on jännä päivä, me saadaan tärkeitä vieraita. Mun isä ja hänen avopuolisonsa tulevat tänne Oulusta koko viikonlopuksi. Ihanaa nähdä heitä ja ihana että tulevat katsomaan pikkuista :). En malta odottaa! Täytyy vain vähän yrittää siivota tätä kämppää, ettei isi ihan järkyty. Aion myös tehdä heille jotain ihanaa ruokaa.
Vieraita meillä on käynytkin, vauva on toooosi suosittu :D. Toissa viikolla käytiin Karstulan reissu ja viime viikolla mun äidin vanhemmat ja isän äiti olivat vierailulla. On ollut ihan huippua nähdä kaikkia rakkaita <3
 
 
 
Nyt lähden nukutus hommiin ja sitten rentoudun hetkeksi sohvalle. Hyvää yötä kaikille ja vielä parempaa huomista perjantaita!
 
Rakkaudella Lola

5 kommenttia:

  1. Ihana on tuo teidän pikkuinen, tosi suloinen <3
    Ja hyvää tekee äidillekin pieni "oma aika" :)

    -Anne-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Hän on kyllä todellinen hurmuri :)

      Kyllä teki hyvää käydä vähän tuulettumassa! On heti paljon fressimpi olo ja jaksaa taas paremmin :)

      Ihanaa perjantaita sulle Anne!

      Poista
  2. Mukavaa oli :) otetaan pian uusiksi !!

    VastaaPoista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!