sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Kesäkurpitsa lasagne

Tää idea on ihan täysin pöllitty äidiltä. Mutta sekin oli syönyt tätä ystävänsä valmistamana :)
En oo oikein paljoa käyttänyt kesäkurpitsaa ruoan valmistuksessa, mutta tässä ruoassa se oli niin hyvää, että oli pakko kokeilla itsekkin! Reseptiä, olkaapa hyvät:
 
Kesäkurpitsa lasagne
 
  • kesäkurpitsaa n. 700 g
  • jauhelihaa 400 g
  • tomaattipuree 1 prk (70g)
  • 4 valkosipulinkynttä
  • mausteita oman maun mukaan, itse laitoin: liha fondia, grillimaustetta, yrtti mixiä, pippuri mixiä, jauhelihamaustetta
  • juustoa raasteena 150 g

 
Pilkoin pestyt kesäkurpitsat siivuiksi. Paistoin jauhelihat, lisäsin tomaattipureen ja vettä sekä mausteet. Viimeisenä lisäsin valkosipulin, jonka vetäisin puristimen kautta.


Kokosin vuokaan kerroksittain jauhelihaa, kesäkurpitsaa ja juustoa.


Paistelin unnissa 170 asteessa noin tunnin. Itse tykkään, että kurpitsat jäivät vähän rapsakoiksi, antaa mukavasti pureskeltavaa :)



Hyvin maistui kaikille syöjille, kannattaa testata!
Rakkaudella Lola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta mua ja jätä kommentti!