tiistai 9. heinäkuuta 2013

Sataisipa vettä!

Täällä sitä vieläkin ollaan, maalla. En oo käyny kotona yli viikkoon! Mutta mikäs siinä, aika menee leppoisasti eteen päin :) Lauantaina kun tänne saavuin, niin tein pienen hankinnan syksyksi. Ostin uudet kummparit. Viime syksynä saadut halppikset, olivat tänä keväänä reikäiset ja pakkohan se oli hankkia uudet. Ajattelin sitten panostaa laatuun ja ostin ihan perinteiset Nokian kumpparit, toivottavasti ovat hintansa väärti.

 
 
 
Mulla on aina ollut ongelmana paksut pohkeet. Mun jalkani on kokoa 39 ja pohje niin paksu, että tällä yhdistelmällä on lähes mahdotonta ostaa saappaita. Tai esimerkiksi lähteä laskettelemaan. Muutamat hyvät saappaat mulla on, taisin ostaa ne aikoja sitten Biancosta, olivat niin tyyriit, että kävelen ne puhki ennen uusia! Valitisin kumppareiksi Nokian Hai-saappaat, koska niissä oli matalat varret. Ja aivan sattumalta löytyi mieleinen värikin kaikkien mustien ja punaisten keskeltä, ihanan keltaiset, JEE!

 
 
Mennäänkin tänään ehkä mustikkaan ja pääsen niitä testaamaan. Sataisipa joku päivä vettä, että uudet kumpparit saivat kyytiä!
 
Rakkaudella Lola

15 kommenttia:

  1. Mistä toi mekko on?

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos! Tykkään paljon väreistä ja mustat olis ollu liian tylsät mulle :D

      Poista
  3. Keltanen on kyllä mahtava, itse yritän metsästää sopivaa keltaista mekkoa mutta ainut minkä löysin mistä pitäisin maksoi nelinumeroisen summan. Ja ukko nauraa että mulla on kallis maku xDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui! Kyllä itelläkin on välillä kallis maku, mutta lompakko ei anna armoa :D Kallein vaate mitä omistan taitaa olla joku iltapuku... Ootko kattonu paljon mekkoja netistä?

      Poista
    2. Oho, poistin vahingossa sun kommentin ja nyt en saa sitä enää , sori :( Juhlamekkoihin on kyllä kiva panostaa, mutta sääli, että niitä tarvii niin harvoin! Kyllä se itelläkin menee tässä ihan lotto voittoa odotellessa :D someday!

      Poista
    3. No täytyy järjestää juhlia useammin!:D Siullahan on kohta paljon juhlan aihetta ;)

      Lottovoitto ois kyllä paikallaan, taidankin tehdä tänään loton :D

      Poista
    4. Täytyy järjestää after baby showerit :D

      Poista
  4. Teit hyvän ostoksen,sillä Hai-saappaat on ihan parhaat.Ne on tosi hyvät jalassa,ja ne voi yhdistää eri asusteisiin tuolla kaupungilla käydesssä.Ja kun kerroit tuosta mustikkareissusta,niin laita jalkaan ne autoiluun,ainakin minulla on niistä hyvät kokemukset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Oon kyllä tykännyt itsekkin, varsinkin nyt loppu raskauden aikana voisin kulkea vaan ne jalassa, on niin mukavat! :)

      Poista
    2. näyttää aika isoilta sun jalassa,minkä numeroiset on?

      Poista
    3. Kokoa 40. Mulla yleensä on koko 39, mutta noissa on sellaiset pohajalliset, joten koko 39 oli liian pieni.

      Poista
  5. ois varmaan pitänyt ottaa pari numeroo isommat saappaat ettet vajoa suohon kun käyt mustikassa tai muuten.

    VastaaPoista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!